Commerce & Sales

Wat houd commerce & sales in?

Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een kortingsbon naar je klanten te sturen om ze op die manier over te halen iets te kopen. Of om op een eenvoudige manier gegevens te verzamelen via gratis wifi- kanalen zodat je makkelijk kan achterhalen waar je moet zijn om je product aan de man te brengen.

Retail & promixity & IoT marketing

Zowel online als offline, hiermee kan je als bedrijf zijnde heel gemakkelijk je klanten volgen om er zo achter te komen wat ze wel of niet willen. Als je eenmaal weet waar je ze ee groot plezier mee doet dan kan je daar als bedrijf handig op inspelen om zo meer klanten te bereiken.

Affiliate marketing & management

Hierbij worden onder andere bloggers ingezet of advertenties geplaatst op andere websites. Door gebruik te maken van de mogelijkheid om je producten of diensten zo te promoten kan de consument hier niet omheen en zo wek je de interesse op. Dit zorgt weer voor een grotere omzet en meer bekendheid.

Channel – partner & local marketing

Als je mensen over de hele wereld wilt bereiken om je product overal onder de aandacht te brengen, maak je handig gebruik van wederverkopers van jouw product. Deze kunnen jouw product verder onder de aandacht brengen zodat een nog groter aantal mensen benaderd kan worden.

E-commerce marketing

Door je webwinkel onder de aandacht te brengen, bereik je meer mensen en dat zorgt er weer voor dat je meer omzet draait. Om dit te bereiken is het heel belangrijk om in staat te zijn goed contact met je klanten te onderhouden. Zeker nu in deze tijd veel fysieke winkels ook gebruik maken van de mogelijkheid hun klanten online te laten winkelen.

Sales automation – enablement – intelligence

Hoe makkelijker het lukt om je verkoop te ondersteunen en zoveel mogelijk te automatiseren, des te sneller kan je je product verkopen en dat levert meer winst op. Aan alleen een datebase vol met namen van klanten heb je als bedrijf niet veel, je wilt ook snel met ze kunnen communiceren. Zo optimaliseer je de verkoop van je product.

E-commerce platforms & carts

Hiermee wordt het voor de consument heel gemakkelijk gemaakt om snel het juiste product wat er gezocht wordt te vinden. Deze hoeft het dan alleen nog aan te klikken en in de winkelwagen te doen. Zo heb je dus in kortere tijd een grotere omzet wat weer zorgt voor meer verdiensten.

Vragen? Neem dan contact met ons op.